Ons bedrijf sinds 2005.

 

Eén leverancier. Alles voor Kantoor!

Onze missie
Wij streven voortdurend naar een hoge kwaliteit van dienstverlening, een sterk persoonlijk contact en tevreden klanten. Verder het bieden van tegenwicht tegen de grootschaligheid van dominante spelers op de markt.  Dat maakt het voor u prettig om zaken te doen met Voornedirect. U krijgt bij Voornedirect dan ook van twee bedrijven het allerbeste, flexibiliteit van een lokale onderneming en de distributiefaciliteiten van een multinational.

Onze werkwijze is dan ook overtreffend. Wij gaan veel verder door het bieden van een totale service en niets gaan wij uit de weg. Wij willen dan ook winnen op kwaliteit en dienstverlening. Zo vervullen wij steeds meer facilitaire diensten  en producten waarbij rekening is gehouden met het "one-stop-shopping" concept.  Standaard leveren wij 17.500 kantoorartikelen uit voorraad en indien u deze voor 16.30 besteld, heeft u het de volgende werkdag in huis. En mocht u vandaag echt omhoog zitten door het misgrijpen van een product, bel gerust, vaak lukt het ons nog dezelfde dag te leveren.

Onze visie
Voornedirect Alles voor Kantoor werkt graag vanuit uw wensen. Wij gaan met u in gesprek en krijgt u van ons de perfecte oplossing voor uw werk- en/of kantooromgeving. Wij denken graag mee over;
- Kantoor- en projectinrichtingen. (showroom + 3D ontwerpstudio)
- Kopieer- en printoplossingen.
- Kantoorartikelen.
- Catering- en hygiëne producten.
- Speciale producten toegespitst op uw branche.

Geschiedenis
Voornedirect - al vanaf haar oprichting een professioneel kantoor leverancier voor bedrijven, overheden en instellingen. Vele afnemers zijn u al voor gegaan. Al ruim 10 jaar opereert Voornedirect in deze crisistijd succesvol in het Rijnmond gebied en zelfs ver daarbuiten. Met ruim 30 jaar persoonlijke werkervaring is het vak bij de tweede generatie familie Kap, van huis uit met de paplepel ingegoten.

Altijd de beste prijs/kwaliteit
Altijd de beste prijs/kwaliteit
Niet goed, geld terug
Niet goed, geld terug
Persoonlijk advies
Persoonlijk advies
Razendsnelle levering
Razendsnelle levering
Uitsluitend 100% kwaliteit
Uitsluitend 100% kwaliteit
Veilig & vertrouwd
Veilig & vertrouwd
0 Vergelijken

Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.
Bezig met laden, een ogenblik geduld a.u.b.

×
×